Džemala Kozačky OPEN 2014 - 4.1.

 
                Pro všechny příznivce šipkařského sportu v Milovicích se sobota 4. 1. 2014 stala dnem zaslíbeným, neboť se právě tento den před soutěžními terči v restauraci U Farkačů konal již tradiční turnaj v elektronických šipkách Džemala Kozačky OPEN 2014.

                Začátek turnaje byl organizátory stanoven na šestou hodinu večerní, ale již více než šedesát minut před zahájením se začali scházet první účastníci, kteří rozhodně neprezentovali výhradně milovickou obec šipkařskou. Konečný počet startujících se nakonec zastavil na číslovce 14. Systém turnaje byl, všem pokořitelům terčů známý, oboustranný pavouk, který umožňuje i těm co prohrají v prvním kole nakonec vyhrát celý turnaj. Ihned po nezbytném úvodním slovu a upřesnění pravidel hlavním organizátorem Lubošem Hršelem z týmu Džemala Kozačky Milovice započaly očekávané urputné boje. Postupně se před terči utkali všichni zúčastnění v zápasech prvního kola, aby následně došlo na kolo druhé, již vyřazovací. Po více než 180 minutách bojů se všichni přítomní, včetně obstojného počtu diváků, dočkali finálových bojů, které určily konečné pořadí na medailových pozicích a s definitivní platností i jméno sportovce, který dosáhl nejvyššího náhozu třemi šipkami.

                Ukončením sportovní části však pro zájemce večer zdaleka nekončil a došlo k přesunu do vedlejší místnosti restaurace, kde pokračovalo přátelské posezení sportovců s fanoušky za velice příjemného hudebního doprovodu milovických amatérských hudebníků Milana, Honzy, Fandy, Veroniky a Barči, kteří svou produkci protáhli až do doby překračující půlnoc. Nakonec došlo i na tanečky a tak lze celou akci jistě hodnotit jen pozitivně.

                Děkujeme tedy milovickému týmu šipkařů Džemala Kozačky, hlavně však jejich kapitánovi Lubošovi Hršelovi, který se ujal celé organizace turnaje. Dále pak poděkování patří i za vzornou obsluhu personálu restaurace U Farkačů Milovice a všem shora jmenovaným muzikantům. Všichni, kteří byli této akci přítomni, se již dnes jistě těší na příští ročník. JEN TAK DÁL!

 

Galerie vítězů :

 

            Celkové pořadí :

                            1.       Bořek Roblík (RKDM Milovice)

                            2.       Vlastík Palus (RKDM Milovice) 

                            3.       Přemek Cach (ŠK Benátky nad Jizerou)

 

TOP SCORE :

                Luboš Hršel (Džemala Kozačky Milovice) – 140 bodů

 

Pár fotografií z utkání je k nahlédnutí ZDE.

(Milan Stránský, Česká stopa)

Diskusní téma: Džemala Kozačky OPEN 2014 - 4.1.

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.
 

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode