Valentýnský šťouch 15.2.2014

 
    Tak jo, rok se s rokem sešel a opět je tu importovaný svátek sv. Valentýna, který sice nemám úplně v lásce, ale i tak je to vhodná doba k pořádání nehorázně veselice. A tak také ke jmenovanému svátku přistoupila i Česka stopa a uspořádala již 2. ročník turnaje smíšených dvojic v kulečníku "Valentýnský šťouch". Nutno přiznat, že ne všichni zúčastnění věděli do čeho jdou. Nicméně blížila se doba zahájení 15.2.2014 ve 12,00 hodin a kde se vzali, tu se vzali první účastníci. Že Vildo? Asi si mysleli, že včasný příchod znamená vítězství, ale chyba lávky.
    Postupně se k takřka profesionílním hracím stolům dostavili další a další ziskuchtivé dvojice, jejichž počet se nakonec zastavil na počtu 12-ti párů a všichni chtěli získat jednu z hodnotných cen a velmi ceněný diplom, alespoň mezi hráči světového okruhu :-). Kromě již stabilních hráčů se přihlásili i naprostí novicové jako Matkéta a Mirek, Marek či Marcela s Marcelou :-). Všichni zúčastnění podali neuvěřitelné výkony, za které by se nemuseli stydět ani hráči z nejužší světové špičky. No a co se dělo potom? Tak za to by se nemusel stydět vůbec nikdo a doufám tedy, že jsme obsluhu v restauraci U Farkačů v Milovicích nezklamali, protože oni sami patří k největším příznivcům Valentýnského šťouchu. DĚKUJEME!!!
 
    A kdo byl tedy vítězem?
 
    Dovednostní soutěž : Vítek Rozsíval
 
    1. místo :     Hanka Kalinová a Standa Pecka
    2. místo :     Markéta a Mirek Brinkeovi 
    3. místo :     Jana Terzimehic a Marek Konig
 
Vítězem byl ale stejně každý, kdo se zúčastnil .
 
Děkujeme všem , kdož jste dorazili a těšíme se již na příští ročník s ještě větší účastí. Stejně tak děkujeme i obsluze a majitelům restaurace U Farkačů, kteří prokázali obrovskou trpělivost, ochotu a chuť s nami vymýšlet vylomeniny. Jirko, Dano a Danuško děkujeme.
 
Pár fotografií si můžete prohlédnout ZDE.
 
 
(Milan Stránský, Česká stopa)
 
                  

Diskusní téma: Valentýnský šťouch 15.2.2014

Datum 30.12.2014
Vložil Top 2013 Air Jordan 1
Titulek 412465421@qq.com

Datum 09.12.2014
Vložil Grey Nike Air Max Edifier
Titulek bxslhfd@gmail.com

 

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode